Voor een lekkere en mooie taart zit je bij Cakes By Lien goed. Vrijwel alle wensen en dromen kunnen we omzetten in een taart. Je kan het zo gek niet bedenken, of het kan.
Een unieke, handgemaakte taart past bij iedere gelegenheid; een bruiloft of een (kinder)verjaardag. Voor je Valentijn natuurlijk een taart in de vorm van een hart, en voor een babyshower kunnen we een zwangere buik taart realiseren.
Standaard is de taart gemaakt van vanille biscuit, een heerlijk luchtige taart zonder boter. Maar er kan ook gekozen worden uit chocoladebiscuit en red velvet! We maken al een taart vanaf 10 personen en een stapeltaart vanaf 18 personen.
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Een persoonlijke, op maat gemaakte taart wordt volledig met de hand gemaakt en vergt daarom veel voorbereidingen. Iedere taart is uniek en daardoor kan er geen standaard prijs worden gegeven. De prijs wordt onder meer bepaald door het ontwerp, de grootte en het gekozen thema met bijpassende decoraties.

Als je interesse hebt in een op maat gemaakte taart door Cakes By Lien, bespreken we samen je wensen en ontvang je vooraf een persoonlijke offerte.

Wil je gewoon een lekkere taart, kies dan een variatie van de standaard taart in de winkel.

Klik op de volgende links als je er iets meer over wilt weten: bruidstaarten, vullingen of decoraties