Standaard wordt een taart drie keer royaal gevuld met een confituur en een crème naar keuze. Dit maakt dat de taarten mooi hoog worden en dat de taart heerlijk smeuïg wordt.
Ook zorgen deze vullingen ervoor dat de taart langere tijd buiten de koelkast kan blijven; zodat de taart thuis het pronkstuk van de tafel wordt.
Nadat de taart is gevuld, wordt deze gemaskeerd met ganache. Dit is een slagroom/chocolade mengsel.
Ganache zorgt ervoor dat de taart goed is afgesloten van de buitenlucht en mooi strak wordt. Ook is dit de perfecte basis om met fondant te gaan bekleden.
Opties qua vullingen:
Confituur:
- Aardbei
- Framboos
- Bosvruchten
- Ananas
- Lemon
- Mandarijn/Sinaasappel
- Kersen
Luchtige crème:
- Champagne (meerprijs)
- (witte) chocolade
- Mokka
- Lemon
- Aardbei
- Framboos
- Bosvruchten
- Karamel
- Ananas
- Kersen