ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle geboden producten, diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand zijn gekomen met CakesByLien.nl.

 

Bestellen/reserveren:

De taarten, cupcakes en/of andere lekkernijen (met uitzondering van bruidstaarten en eetbare sheets) dienen uiterlijk 1 week van te voren te worden besteld.

Uw bestelling dient per telefoon 06-49391000 of e-mail naar info@cakesbylien.nl te zijn gecommuniceerd. U ontvangt van ons binnen 24 uur reactie.

 

Taarten worden NOOIT nagemaakt, maar kunnen gemaakt worden op basis van een voorbeeld dat u ons kunt aandragen.

 

Voor het bestellen van een bruidstaart geldt dat deze uiterlijk 1.5 maand (bij voorkeur nog eerder) van te voren besteld dit te zijn.

 

Mocht u een eetbare sheet bestellen dan gelden hiervoor de volgende regels:

 

 • Sheets worden in een digitaal document en print klaar aangeleverd.
 • Bij constatering van een te slechte kwaliteit van het document wordt dit gecommuniceerd en zal tot toezegging niet worden geprint.
 • Wanneer de sheet verstuurd dient te worden, zal eerst het verschuldigde bedrag bijgeschreven moeten zijn op de rekening voordat het verzonden wordt.
 • Bij verzending dient rekening gehouden te worden met een verwerkingstijd van 2 a 3 dagen.
 • Verzending is altijd op eigen risico al zorgen wij ervoor dat deze zorgvuldig ingepakt wordt

 

Wanneer u akkoord gaat met een uitgebrachte offerte, dient u deze met een akkoord aan ons terug te sturen. Hierna zult u van ons een definitieve factuur ontvangen. Dit doen wij om misverstanden en onduidelijkheden te voorkomen.

 

Betaling/ annulering:

In verband met de voorbereiding van een taart of overige lekkernij dient de aanbetaling (50% van het totaalbedrag) van de bestelling uiterlijk 14 dagen voor de afhaaldatum op onze rekening te zijn bijgeschreven, tenzij anders overeen gekomen is.

Een bestelling is pas definitief wanneer een aanbetaling van 50% staat bijgeschreven op onze rekening.

U kunt dan uw bestelling afhalen op de afgesproken datum en tijdstip bij CakesByLien.nl. Voor alle bestellingen geldt dat wanneer de betaling niet of later dan 7 dagen voor de afhaaldatum is bijgeschreven op de rekening, uw bestelling vervalt en ontvangt u het eventueel te laat betaalde bedrag retour.

Dit geldt niet voor andere gemaakte afspraken.

Afhankelijk van het moment van annuleren en de grootte van uw opdracht heeft u recht op een (gedeeltelijke) terugbetaling van het door u betaalde bedrag.

 

 • Bij een annulering tot 21 dagen voor de afhaaldatum: Betalen wij 100% terug.
 • Bij een annulering tot 14 dagen voor de afhaal datum: Betalen wij 75% terug.
 • Bij een annulering tot 7 dagen voor de afhaal datum: Betalen wij 50% terug.
 • Bij een annulering binnen 7 dagen voor de afhaal datum: Betalen wij geen bedrag meer aan u terug.

 

Met uitzondering van Bruidstaarten.

 • Bij een annulering tot 2 maanden voor de afhaaldatum: Betalen wij 100% terug.
 • Bij een annulering tot 1 maand voor afhaaldatum: Betalen wij 50% terug.
 • Bij een annulering korter dan een maand voor afhaaldatum: Wij hebben de inkopen gedaan en zijn al bezig met de voorbereidingen, u zult geen bedrag meer van ons terug ontvangen.

 

In sommige gevallen spreken is er onmacht in het spel. In deze gevallen zullen wij altijd met u meedenken en in overleg afspreken wat we doen met uw bestelling.

Zijn er spullen speciaal voor u besteld dan zijn deze kosten te allen tijde voor u als klant, wij zullen met u dan bespreken wat u wilt met deze spullen en eventueel verzendkosten hiervoor berekenen.

Annuleren is alleen per e-mail mogelijk.

 

LAST MINUTE BESTELLINGEN:

Wanneer u een last-minute bestelling bij ons wilt plaatsen, kan dit bij voorkeur door telefonisch contact met ons op te nemen via 06-49391000. Of u kunt een email sturen aan info@cakesbylien.nl.

We kunnen dan gezamenlijk kijken naar de wensen en mogelijkheden die er zijn.

 

Allergieën en overige belangrijke zaken:

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gaan wij CakesByLien.nl er van uit dat allergieën en overige wensen duidelijk aan ons worden doorgegeven. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen indien dit niet gedaan is.

 

Bezorgkosten:

Bij de bovengenoemde prijzen zijn de eventuele bezorgkosten niet inbegrepen. Wanneer u wenst dat het bestelde product geleverd dient te worden, zal er een km-vergoeding van €0.25 cent per gereden km in rekening worden gebracht.

 

Klachten en garantie:

Wanneer het geleverde product niet naar wens is, verwachten wij dat u dit direct bij afhalen bekend maakt aan ons.

Wij hebben dan nog de mogelijkheid om eventuele passende wijzigingen aan te brengen. Mocht de inhoud van het product niet goed zijn, verwachten wij van u dat er binnen 24 uur telefonisch contact met ons opgenomen wordt. Houdt er rekening mee dat u zelf een stuk taart naar ons toe brengt zodat ook wij kunnen zien/proeven wat er aan de hand is. Gezamenlijk zal er dan naar een passende oplossing gezocht worden.

 

Bij het ophalen geldt: garantie tot aan de deur. Alle schade die tijdens vervoer wordt aangebracht komt voor uw eigen rekening en hiervoor is CakesByLien.nl niet aansprakelijk.

 

Tips om het product zo veilig mogelijk te vervoeren:

Vervoer de taart zo plat mogelijk, bij voorkeur op de grond van de passagierskant of in de kofferbak (uiteraard dan zo geplaatst dat deze niet kan verschuiven).

Al het andere wordt afgeraden en kan schade aan het product toebrengen.

 

LET OP:

Alle gemaakte afspraken zijn bindend. Mocht u binnen 7 dagen voor de afhaaldatum uw bestelling willen wijzigen, dan kan dit schriftelijk of telefonisch. In overleg kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden.

Houdt hierbij rekening dat er een kans bestaat dat het totaal bedrag hoger kan zijn.